Γ. Ζουμπλιός για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας ποδοσφαίρου της Νέας Περάμου, Γιάννη Ζουμπλιού, αναφέρει:

Αγαπητοί φίλαθλοι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές της Δυτικής Αττικής, προς μεγάλης μου απογοήτευσης και αγανάκτησης θέλω να παραθέσω το τι έζησα στα γραφεία της ΕΠΣΔΑ σχετικά με πρόσκληση που είχα να παραβρεθώ σήμερα 12/04/2022 και ώρα 14:00 μεσημβρινή ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής, όχι με προσωπική επικοινωνία αλλά με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ένωσης και χωρίς να αναφέρεται ο λόγος της πρόσκλησής μου.

Βρέθηκα εκεί νωρίτερα περίπου μία ώρα πριν και εμφανίστηκε ο κ. Χρστοφιλόπουλος, ο οποίος με ενημέρωσε ότι δεν θα χρειαστεί να παραστούμε. Και κατόπιν, χωρίς να συνεδριάσει η επιτροπή, αφού δεν ήταν εκεί, έβγαλε απ’ το μυαλό του το ποσό των 50 ευρώ ανά σωματείο χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις και φυσικά χωρίς να συνάδει με το Αρ. 11 Παρ 1 του ΚΑΠ.

Περί του φλέγοντος θέματος της ενστάσεως κατά του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ απλά μια ομόφωνη απόφαση χωρίς αιτιολογικό σκεπτικό μέχρις ώρας!

Αναρωτιέμαι αγαπητοί φίλοι υπάρχει ένωση; Λειτουργεί; Τα σωματεία να ελπίζουν σε δίκαιη μεταχείριση; Είναι αρμόδια η πειθαρχική επιτροπή ; Υπάρχει επιτροπή κανονισμών και ενστάσεων;
Ακολουθούμε όλα τα σωματεία την προκήρυξη του πρωταθλήματός μας;
Ρητορικού τύπου οι ερωτήσεις!

Την καυτή πατάτα λοιπόν οι αρμόδιοι της ΕΠΟ μάλλον θα κληθούν να βγάλουν απ’ την φωτιά!
Ελπίζω κάποιοι να μην βιαστούν να κυρώσουν βαθμολογία προ των αποφάσεων της εν τέλει αρμόδιας αρχής!

Εύχομαι υγεία σε όλους και προ πάντων εντιμότητα εν όψη των αγίων ημερών που έρχονται!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Δ.Α.

H Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Δ.Α. αφού έλαβε υπόψιν την από 7/4/2022 ένσταση (κατά του κύρους του αγώνα ) του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία <<ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΓΣ >> κατά του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία <<Α.Π.Ο. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ >> , κατά την συνεδρίαση της 12ης Απριλίου του 2022 , αποφάσισισε τα κάτωθι :

Α) Με βάση όλα τα σχετικά έγγραφα και αποδείξεις που περιήλθαν εις χείρας μας μέχρι και την 5η Απριλίου 2022 , όλες οι οφειλές από ποινές του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία <<Α.Π.Ο. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ >> είχαν εξοφληθεί

Β) Αναφορικά δε με τα τμήματα υποδομών του ως άνω Σωματείου , έχουν επιβληθεί πρόστιμα για τη μη καθόδου του σε αγώνες της ίδιας διοργάνωσης , ήτοι την πρώτη φορά πρόστιμο ύψους 50,00 Ευρώ , την δεύτερη φορά 100, 00 Ευρώ και την Τρίτη πρόστιμο ίσο με 150, 00 Ευρώ .

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ
Απορρίπτουμε την από 7-4-2022 ένσταση του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία <<ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΓΣ >> .

ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΕΦΕΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button