Επ’ αυτοφώρω σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στον ΣΕΑ Μεγάρων

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, απογευματινές ώρες της 20-9-2018, από ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 28 και 43 ετών την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν με κατσαβίδι, σταθμευμένο αυτοκίνητο στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Μεγάρων.

Ειδικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε η κατ’ επανάληψη διάπραξη διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στον προαναφερόμενο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων και για το λόγο αυτό συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από τον περασμένο Μάιο, εντόπιζαν μεσημβρινές ώρες στους δύο σταθμούς εξυπηρέτησης, σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφού επέλεγαν πρωτίστως τα ενοικιασμένα, τα παραβίαζαν αφαιρώντας από το εσωτερικό τους αποσκευές, τσάντες, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα και τιμαλφή.

Στην κατοχή τους καθώς από την έρευνα στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Διαρρηκτικά εργαλεία
Τρία (3) κινητά τηλέφωνα
Δύο (2) ηλεκτρικές συσκευές
Γυναικεία τσάντα
Γυναικείο ρολόι
Το χρηματικό ποσό των -475- ευρώ

Από την περαιτέρω έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τριάντα επτά (37) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, που τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button