Εκδικάστηκε η έφεση του Βύζα. Θετικά τα πρώτα δείγματα από την επιτροπή εφέσεων

Εκδικάστηκε σήμερα η έφεση του Βύζα για την αφαίρεση βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Την διοίκηση του Βύζα εκπροσώπησαν οι Μαυρονάσσιος Γιώργος, Μιχάλαρος Θεόδωρος και Γεωργίου Άρης, ενώ το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, μαζί με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων, Ηλία Μουσταΐρα.

 

Πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ ήταν ο αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Νικόλαος Λεοντής ο οποίος άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του δικηγόρου Κίμωνα Ευαγγελάτου, σχετικά με το που στηρίζει την έφεση ο Βύζας, και στη συνέχεια συνεχάρη τη διοίκηση του Βύζα για την επιλογή του δικηγόρου και την εμπεριστατωμένη έφεση που κατέθεσε.

 

Ο δικηγόρος προσκόμισε φακέλους παρόμοιων πειθαρχικών υποθέσεων άλλων ομάδων, κατά τις οποίες οι ποινές δεν ακολούθησαν τις ομάδες στο στο νέο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που αγωνίστηκαν.

 

Μετά τα 30 λεπτά της εκδίκασης της έφεσης, ο δήμαρχος πήρε το λόγο τονίζοντας ότι εκπροσωπεί τους δημότες των Μεγάρων που αγαπούν τον αθλητισμό και τη νέα προσπάθεια της διοίκησης του Βύζα, προκαλώντας αίσθηση στην επιτροπή, καθώς δε συνηθίζεται όπως ανέφεραν η παρουσία τοπικού άρχοντα σε παρόμοιες υποθέσεις.

 

Η απόφαση της έφεσης αναμένεται σε μία εβδομάδα με τις πιθανότητες να δικαιωθεί η ομάδα του Βύζα να είναι μεγαλύτερες. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα παραπέμψει την υπόθεση στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button