Εγκαίνια για το Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας της Μαρίνας Μανώλη

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου παρευρεθήκαμε στα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Γαλλικής Γλώσσας της Καθηγήτριας Μαρίνας Μανώλη.

Οι καλεσμένοι, αυστηρά με προσωπική πρόσκληση, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του covid, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να δουν από κοντά τον καλαίσθητο αλλά και σύγχρονο από εκπαιδευτικά μέσα, χώρο, στον οποίο η κ. Μανώλη διδάσκει την Γαλλική γλώσσα, προετοιμάζοντας μαθητές, αλλά και ενήλικες για την απόκτηση πτυχίων της Γαλλικής σε όλα τα επίπεδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εγκαινίων όπως και στον αγιασμό που έλαβε χώρα, τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες αποστάσεις και προφυλάξεις μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων, καθώς catering είχε αναλάβει με ιδιαίτερη σχολαστικότητα την τροφοδοσία με γλυκά και εδέσματα υπό την επιμέλεια της οικοδέσποινας.

Στον χώρο του κέντρου κυριαρχούν σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα για τη διδασκαλία της γλώσσας και ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται αμέσως από το ύφος και το στυλ του χώρου τον οποίο επιμελήθηκε αρχιτέκτονας, πως τηρήθηκαν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις για την άνετη και απρόσκοπτη διδασκαλία των μαθητών με διαδραστικούς πίνακες, άνετα και χρηστικά έπιπλα με αποστάσεις μεταξύ των μαθητών και έμφαση στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος του διδασκόμενου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καθηγήτρια Γαλλικής Μαρίνα Μανώλη έχει ιδιαίτερη μέθοδο και εμπειρία στην διδασκαλία τμημάτων μαθητών προσχολικής και νηπιακής ηλικίας με επιτυχία.

Με την πολυετή εμπειρία της και την αποδεδειγμένη πλέον αποτελεσματικότητά της, εγγυάται απόλυτη επιτυχία κατά τη διεξαγωγή εξετάσεων στα πτυχία όλων των βαθμίδων της Γαλλικής γλώσσας.

Το κέντρο Γαλλικής γλώσσας της κ. Μανώλη, βρίσκεται στην οδό Ματρώζου 9 στα Μέγαρα.

Τώρα που η Ενωμένη Ευρώπη είναι ο μόνος δρόμος και το κοινό μας σπίτι, το ερώτημα Parlez-vous français? δεν μένει αναπάντητο, καθώς στο κέντρο Γαλλικής Γλώσσας της κ. Μανώλη, παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και ενήλικες, μπορούν να γίνουν κάτοχοι και γνώστες της Γαλλικής γλώσσας και των πτυχίων της.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button