Ευχαριστήριο μήνυμα της ΛΕΜΜ για την 3η συνάντηση βετεράνων enduro

Σε μια ηλιόλουστη μέρα μέσα στον Δεκέμβρη, η ΛΕ.Μ.Μ. ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων) διοργάνωσε την εκδήλωση, η οποία πλέον έχει  γίνει θεσμός, η 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ENDURO, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εκκλησάκι του Αγίου Σαράντη 6,5 χλμ έξω από τα Μέγαρα. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να διανύσουν μια κυκλική διαδρομή στην ευρύτερη ορεινή περιοχή, και στο τέλος της περιοχής στο δρόμο του Αλεποχωρίου υπήρχε μια χρονομετρημένη διαδρομή περίπου 800 μέτρων, στην οποία οι συμμετέχοντες συναγωνίστηκαν μεταξύ τους, όπου ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς στους αναβάτες επανήλθαν μνήμες από τα παλιά.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 95 αναβάτες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι συμμετείχαν και στο γλέντι το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά από την ολοκλήρωση της βόλτας. Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η απονομή των αθλητών της Λέσχης μας οι, οποίοι συμμετείχαν στα πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας για το 2014.

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μεγάρων για την πολύτιμη βοήθεια και την υποστήριξη του, την εθελοντική ομάδα Κούρος Μεγάρων για την παραχώρηση του πυροσβεστικού οχήματος, τους χορηγούς μας Καρυλάκης Κρέατα, αρτοποιείο Μουστάκας, οινοποιείο Αθανάσιος Βόρδος και το σουβλατζίδικο GYROBANK. Τέλος, πάνω από όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την προσπάθειά τους να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για άλλον ένα χρόνο με επιτυχία.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button