Δύο νέες προσθήκες στο ανδρικό της ΝΕΜ

Σε δύο νέους αθλητές έδωσαν οι προπονητές της ΝΕΜ την ευκαιρία να αγωνιστούν την επόμενη χρονιά με την ομάδα. Ο 21χρονος Γιάννης Δόσης και ο 24χρονος Βαγγέλης Λουκάς παρακολούθησαν όλη τη μεταβατική περίοδο με την ομάδα της ΝΕΜ και είναι έτοιμοι για μια αγωνιστική χρονιά.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Ο Γιάννης Δόσης μαζί μας!
Ο νεαρός, γεννηθείς το 1998, Guard αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στην Ολυμπιάδα Λεχαίου, με την οποία έπαιξε πρόπερσι στη Γ’ Εθνική και πέρσι στην Α’ ΕΣΚΑΚ.
Αν και νεαρός έχει παιχνίδια στα πόδια του και αφού παρακολούθησε όλη την Μεταβατική Περίοδο με την ομάδα μας οι coaches αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει μια χρόνια μαζί μας εκτιμώντας την διάθεση, την εργατικότητα και το ταλέντο του.

Ο «Καναδός» Βαγγέλης Λούκας έγινε Μεγαρίτης!
Τον 24χρονο Powerforward, απόφοιτο του University of Northern British Columbia (UNBC), Βαγγέλη Λούκα ενέταξε στην μηχανή του το «τραίνο» μας.
Ο Βαγγέλης λόγω των σπουδών του (Bachelor’s of Arts on Environmental Studies with specialization on Natural Resource Management) ήταν άγνωστος στην μπασκετική αγορά και ο coach κινήθηκε με μυστικότητα εντάσσοντας τον ακαριαία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Ο Βαγγέλης παρακολούθησε σχεδόν όλη την Μεταβατική Περίοδο με την ομάδα μας και μας γέμισε υποσχέσεις.
Τελευταία του συμμετοχή στην Ελλάδα ήταν στη Β’ Εθνική με τον ΠΟΛΙΣ σε ηλικία 17 ετών!
Την σεζόν που τελείωσε στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα είχε σε 20 αγώνες μ/ό 7,4π., 8,8ριμπ., 2,1ας. & 1,2κλ..

Παρόμοια άρθρα

Back to top button