«Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου» από τον Μ. Σφακιανάκη στα Μέγαρα

Ο Δήμος Μεγαρέων και η “Ενημερωτική & Μορφωτική Λέσχη του Δήμου Μεγαρέων” έχουν την τιμήν να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.30 π.μ., στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Μεγαρέων “ΓΑΛΑΞΙΑΣ “ (Πλούτωνος 3, Πλακάκια στα Μέγαρα), στην Ημερίδα, για τη σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση των παιδιών, με θέμα: “Διαδικτυακές συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου” με ομιλητή τον Στρατηγό κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη, Δντή της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Η εκδήλωση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των δράσεων της Ενημερωτικής και Μορφωτικής Λέσχης του Δήμου Μεγαρέων στην θεματική ενότητα της «Κοινωνίας του σήμερα και τις σύγχρονες προκλήσεις αυτής». Έχουν προσκληθεί οι μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων των Μεγάρων και Ν. Περάμου, όλοι οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των Γυμνασίων και οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξεως όλων των Λυκείων των Μεγάρων και Ν. Περάμου.

 

Ο Πρόεδρος της “Ενημερωτικής & Μορφωτικής Λέσχης” και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Γεώργιος Δ. Μιχάλαρος , για την εκδήλωση αυτή δήλωσε: « Το θέμα είναι σπουδαίας σημασίας και πολύ επίκαιρο. Οι κίνδυνοι από τον εθισμό της χρήσης του διαδικτύου για όλους τους μικρούς μαθητές των Σχολείων της περιοχής του Δήμου Μεγαρέων είναι υπαρκτός και χρειάζεται συνεχής προσπάθεια για να ληφθούν μέτρα πρόληψης και προστασίας και είναι αναγκαία και απαραίτητη η βοήθεια όλων, ειδικών, εκπαιδευτικών κ’ γονέων, για τη σωστή ενημέρωση των παιδιών. Ο Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Σφακιανάκης είναι εγνωσμένου κύρους και ο πλέον κατάλληλος ως ομιλητής στη συγκεκριμένη εκδήλωση και τον ευχαριστούμε, που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button