Χορηγία του Λουκά Μπισταράκη στον Δ. Μεγαρέων πίνακα του Γ. Κόρδη

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης ευχαριστεί και συγχαίρει τον συμπολίτη Παιδίατρο κ. Λουκά Μπισταράκη, πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η μετόπη της αίθουσας Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο του Δημαρχείου Μεγάρων από την περασμένη εβδομάδα στολίζεται από τον επιβλητικό πίνακα, που φέρει την επιγραφή «Η πόλις ανήκει στους μάρτυρές της και τους ήρωές της», που φιλοτέχνησε ο γνωστός Έλληνας ζωγράφος, εικονογράφος, συγγραφέας και πανεπιστημιακός Καθηγητής Γεώργιος (Γιώργος) Κόρδης, με την ευγενική χορηγία του συμπολίτη κ. Λουκά Μπισταράκη, Παιδιάτρου – πρώην Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι ένα καινούργιο έργο το οποίο έρχεται να συμπληρώσει τα άλλα έργα του ίδιου καλλιτέχνη, που κοσμούν εδώ και χρόνια την αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία κι αυτά ήταν χορηγία του κ. Μπισταράκη.

Για την ευγενική αυτή νέα χειρονομία του κ. Λουκά Μπισταράκη, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ο φίλος κι εκλεκτός συμπολίτης Λουκάς Μπισταράκης, για άλλη μία φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με την χορηγία και την τοποθέτηση του θαυμάσιου πίνακα του καταξιωμένου καλλιτέχνη Γιώργου Κόρδη στην μετόπη της εισόδου στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων.

Η ευγενική αυτή χειρονομία του κ. Μπισταράκη τιμά τη Διοίκηση του Δήμου, εμένα προσωπικά ως Δήμαρχο της ιστορικής μας πόλης αλλά και το Δήμο Μεγαρέων και ειλικρινά από καρδιάς θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον φίλο Λουκά, τις θερμές μου ευγνώμονες ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button