Αθ. Μπούρας για ΕΠΑΛ Ελευσίνας

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, κατέθεσε αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως με αφορμή την με αρ. πρωτ. 18877/09-11-2020 επιστολή του Δημάρχου Ελευσίνας, κ. Αργύρη Οικονόμου (επισυναπτόμενο 1).

Στην επιστολή του ο κ. Οικονόμου, υπογραμμίζει την ανάγκη μετατροπής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας σε εσπερινό ΕΠΑ.Λ. και διαβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο σχολείο είναι έτοιμο για τη μετατροπή του σε εσπερινό από πλευράς υποδομών, προσωπικού, εργαστηρίων και χώρων.

Επίσης, ο κ. Μπούρας κατέθεσε και την με αρ. πρωτ. 108/20.5.2020 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας με θέμα τη γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου επί των προτάσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής για τη μετατροπή του 2ου ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας σε Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. (επισυναπτόμενο 2).

Ο κ. Μπούρας θα εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του θέματος έως την επίλυσή του έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι μαθητές Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Επισυνάπτόμενο 1- ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΠΟΥΡΑ

Επισυναπτόμενο 2- απόφαση 108-20

Παρόμοια άρθρα

Back to top button