Αστυνομική επιχείρηση στο Βλυχό με 5 συλλήψεις-Κλιμάκιο της ΟΕΠΤΑ στα Μέγαρα

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (Παρασκευή 09/12) στην περιοχή του Βλυχού Μεγάρων από άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της ΟΠΚΕ, σε συνεργασία με το τοπικό ΑΤ και το τμήμα Ασφάλειας Μεγάρων.

 

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και είχε σαν αποτέλεσμα την σύλληψη 5 ατόμων.

 

Διμοιρία ΜΑΤ ήταν σε ετοιμότητα σε περίπτωση που χρειαζόταν να επέμβει.

 

Από τα 5 άτομα που συνελήφθησαν, τα δύο είχαν εντάλματα σύλληψης για κλοπές, τα άλλα δύο είχαν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους και ο ένας είχε συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές στην περιοχή των Μεγάρων, μεταξύ των οποίων και τα τελευταία περιστατικά στο νεκροταφείο.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

 

Αυτές τις μέρες παράλληλα με τους ελέγχους στον καταυλισμό άντρες της ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) διενέργησαν ελέγχους για τροχονομικές παραβάσεις στην πόλη μας όπου και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε πολλούς συμπολίτες μας.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έλεγχοι της ΟΕΠΤΑ δεν ήταν στο πλαίσιο της εξόρμησης στην περιοχή του Βλυχού.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button