Ανδρέας Οικονομόπουλος και Κώστας Παπαντωνάκος στη ΝΕΜ

Ο Ανδρέας Οικονομόπουλος και ο Κώστας Παπαντωνάκος προστέθηκαν στην ομάδα της ΝΕΜ, η οποία κάθε μέρα ανακοινώνει από μια νέα μεταγραφή μιας κι η χρονιά που έρχεται αναμένεται απαιτητική και άκρως αγωνιστική.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Ανδρέας Οικονομόπουλος στη ΝΕΜ και το «πράγμα» ομορφαίνει.
Με ενθουσιασμό υποδεχθήκαμε όλοι στην ΝΕΜ την είδηση της ένταξης του Αντρέα Οικονομόπουλου στην ομάδα μας. Δεν είναι τόσο ότι μας «πλήγωσε» πέρσι με την σπουδαία απόδοση του στην Αχαγιά, στο μεταξύ μας παιχνίδι, όσο η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του και το, παρά την μεγάλη εμπειρία του, νεαρό της ηλικίας του (25 χρονών) που έρχεται, όπως λέει και ο τίτλος, να «ομορφύνει» το ρόστερ μας. Ο Οικονομόπουλος παίζει με μεγάλη ευχέρεια και ως 4 και ως 5 και το ύψος του 2,07 σε συνάρτηση με το πολύ καλό σουτ του τον καθιστούν πολύτιμο σε κάθε ρόστερ. Αυτό αποδεικνύεται και από το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα με αποκορύφωμα τις σεζόν στην Α1 με Κολοσσό Ρόδου, Ίκαρο Καλλιθέας, Απόλλωνα Πατρών. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε Έσπερο Πατρών (Γ’Εθνική), Φίλιππο Βέροιας (Α2) και Αχαγιά (Ε.Σ.Κ.Α.Η, Γ’ Εθνική), που είναι και η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του.

Πυροδοτήθηκε η βόμβα Παπαντωνάκος!
Μια τεράστια προσθήκη ήρθε να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.
Μιλάμε φυσικά για τον Κώστα Παπαντωνάκο, το «θωρηκτό», που ήρθε να πλαισιώσει τον «Τράκτωρα» και να δημιουργήσει μια ισχυρή frontline για την αγαπημένη μας ομάδα.
Ο ύψους 2,02 Powerforward-Center, στην πιο παραγωγική του ηλικία (28 ετών), έρχεται για να «λύσει τα χέρια» του coach με το αξιόπιστο spot shoot του, την έφεση στα rebounds και το post up play του.
Το βιογραφικό του τα λέει όλα: Αποτελεί κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας του Αμαρουσίου, με το οποίο αγωνίστηκε 3 σεζόν στην Α1 πριν μεταγραφεί σε Δούκα (Β’ Εθνική), Πανερυθραικό (Α2 & Β’ Εθνική), ΑΕΚ (Α2), Παγκράτι (Α2), Περιστέρι (Α2 & Β’ Εθνική, Χολαργό (Α2) και πέρσι στο Ψυχικό (Α2).
Στατιστικά από πέρσι μ/ό: 7π., 5ρ., 2ασίστ.
Άνοδοι:
ΑΕΚ από Α2 σε Α1 , Περιστέρι από Β’ Εθνική σε Α2,
Χολαργό από Α2 σε Α1.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button