Αφιέρωμα στον Γιώργο Σουρή από την Λέσχη Ανάγνωσης της Δ. Βιβλιοθήκης

α μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων έχουν εντυπωσιάσει με τη δράση τους το φιλοαναγνωστικό κοινό.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με έντονο ρυθμό τον επόμενο  μήνα,  όπου την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 6.30 μ.μ. τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης θα παρουσιάσουν στο χώρο της φιλόξενης αίθουσας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων,  ένα σπουδαίο αφιέρωμα στην ποίηση του Γιώργου Σουρή με θέμα: “Ο Έλλην και η Ελληνική πολιτική πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του Γιώργου Σουρή” .

 

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 6.30 μ.μ. η ομάδα των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, ύστερα από πρόσκληση των “Φίλων του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας”, θα παρουσιάσουν στην Αθήνα, στην αίθουσα του Καφέ Αμμωνίτες, Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, στην Κηφισιά το έργο “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”,  του Διονυσίου Σολωμού.

 

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα με τον ιδιαίτερο και γνώριμο τρόπο,  που ερμηνεύουν τα έργα τους τα μέλη της ομάδας Λέσχης Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, μέσω της ενοποίησης των Τεχνών και φυσικά θα πλαισιώνονται με ζωντανή μουσική.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Αποτελεί μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή για την Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων και κατ’ επέκταση για ολόκληρο το Δήμο Μεγαρέων η άκρως τιμητική και λίαν κολακευτική πρόσκληση από τους “Φίλους του Μουσείου Γουλανδρή” προς την Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, για να παρουσιάσουν το έργο του Διονυσίου Σολωμού “Ελεύθεροι Πολιορκημένοι”, στην Αθήνα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button