Μήνυμα Γιώργου Κώτσηρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων έστειλε το εξής μήνυμα:

«Ενόψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Η φετινή σχολική χρονιά ολοκληρώνεται κάτω υπό ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες, λόγω της πανδημίας, ωστόσο η νέα γενιά της χώρας μας έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορεί να υπερκεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο και εάν παρουσιαστεί.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν έναν πρώτο σταθμό στη ζωή και στην εκπαιδευτική δοκιμασία των παιδιών, που πρέπει να αντιμετωπίσουν με νηφαλιότητα, αισιοδοξία και ψυχραιμία.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και προς όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν σταθεί αρωγοί από την πρώτη στιγμή σε αυτή την κοπιώδη προσπάθεια των μαθητών, προσφέροντας πολύτιμο έργο και σημαντική βοήθεια, καθώς και στους γονείς των παιδιών που τους συμπαραστέκονται άοκνα και με κάθε τρόπο.

Καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους υποψηφίους. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Tο μέλλον σας ανήκει!».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button