Απαγόρευση διέλευσης οχημάτων κατά τις ώρες διεξαγωγής του 3ου Αγώνα Δρόμου Λιμένων

Ο ∆ήµος Μεγαρέων δια των Τοπικών Συµβουλίων των ∆ηµοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάµου, διοργανώνει τον 3ο διπλό Αγώνα ζεύξης Λιµένων Μεγάρων – Νέας Περάµου, που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή 06 ΜΑΪΟΥ 2018 & ώρα: 10:00 π.µ. και όπου θα λάβουν χώρα διαδροµές των 9,0 χλµ (Λιμάνι Νέας Περάμου – Λιµάνι Πάχης Μεγάρων) & των 18,0 χλµ (Λιµάνι Πάχης Μεγάρων – Λιµάνι Νέας Περάμου – Λιµάνι Πάχης Μεγάρων).

Να σημειωθεί ότι και οι δυο διαδρομές θα διέρχονται από τον αναγνωρισμένο και προστατευόμενο υγροβιότοπο του Βουρκαρίου Μεγάρων.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται γνωστό προς τους συνδημότες μας ότι με την υπ’ αριθμ. 15/2018 ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μεγαρέων, απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από την συμβολή του δρόμου Περάματος Μεγάρων με τον δρόμο Βουρκαρίου-Λάκκας έως και το πάρκινγκ της Πάχης Μεγάρων, την Κυριακή 6 Μαϊου 2018 κατά τις ώρες διεξαγωγής της διοργάνωσης (09:30 – 12:15) π.μ. , µε γνώμονα την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διαδρομή για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν.

Αρμόδιο για την τήρηση των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ορίζεται το Τμήμα Τροχαίας Μεγάρων – στην εδαφική αρμοδιότητα του οποίου θα διεξαχθεί ο αγώνας – και το οποίο έχει ενημερωθεί σχετικά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button