Δήμος Μεγαρέων: «Έγκαιρη και αποτελεσματική η δράση της Πυροσβεστικής»

Πολύς και άδικος τελευταία ο θόρυβος που γίνεται από κάποιους οι οποίοι επενδύουν στην διατάραξη των σχέσεων μεταξύ Δήμου Μεγαρέων και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 

Η τελευταία ευκαιρία που τους δόθηκε ήταν από το τελευταίο περιστατικό έξω από την παλαιά χωματερή του Δήμου, όπου από  άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια σημειώθηκε πυρκαϊά με συνέπεια μεταξύ των άλλων να υπάρξουν ζημιές στον Κλαδοτεμαχιστή της Περιφέρειας Αττικής, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο, για να τεμαχίσει τα κλαδιά, που είχαν συσσωρευτεί.

 

Ο Δήμαρχος για το περιστατικό αυτό δήλωσε:

Η φωτιά που ξέσπασε έξω από το χώρο της παλαιάς χωματερής του Δήμου Μεγαρέων ήταν ασφαλώς ένα περιστατικό που μας στεναχώρησε όλους και ταυτόχρονα εγείρει πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο, αλλά και για το σημείο, που ξεκίνησε, όμως η ζημία που έγινε στο μηχάνημα του Κλαδοτεμαχιστή είναι μικρή και καλύπτεται από την Ασφάλειά του.

 

Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και λίαν αποτελεσματική και  κυριολεκτικά αποσόβησε περαιτέρω μεγαλύτερες ζημίες στον ευρύτερο χώρο αλλά και στο Μηχάνημα, το οποίο πραγματικά έσωσε με ελάχιστες ζημιές.

 

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής ενήργησε άψογα και καταλυτικά όπως πάντα και με την ευκαιρία αυτή θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω τον Διοικητή και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σταθμού των Μεγάρων και να τους συγχαρώ για το έργο, που επιτελούν στην περιοχή μας, το οποίο μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί σωτήριο και τούτο χάρις κυρίως στις έγκαιρες και στοχευμένες παρεμβάσεις τους. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button