1η ετήσια Συλλογική Εικαστική Έκθεση με την επιμέλεια της Αναστασίας Αντωνίου

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 7.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της 1ης ετήσιας Συλλογικής Εικαστικής Έκθεσης στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας του Συλλόγου Ο Θέογνις στην Κεντρική πλατεία των Μεγάρων.

 

Συγκεκριμένα 15 Καλλιτέχνες εικαστικοί παρουσιάζουν και προβάλλουν τα έργα τους αποκρυσταλλώνοντας το πολύτιμο και διαστέλλοντας το υποκειμενικό.

 

Στόχος και σκοπός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη των νέων εικαστικών τάσεων και προβληματισμών και η υποστήριξη κάθε νέας μορφής έκφρασης.

 

Η όλη εκδήλωση πραγματοποιείται με την προσωπική φροντίδα και επιμέλεια της Αναστασίας Αντωνίου η οποία συνεργάζεται με το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας των Μεγάρων.

 

Η ίδια σχετικά με αυτή τη δράση δήλωσε:

«Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει έργα ζωγραφικής αγιογραφίας και εικαστικές δημιουργίες από τα μέλη της “Φαντασίας & Τέχνης”, που ακολουθούν στη δημιουργία των έργων τους διαφορετικές τεχνικές κι εντάσσονται σε ποικίλες καλλιτεχνικές φόρμες.

 

Η τέχνη είχε ανέκαθεν τη δυνατότητα να δημιουργεί με αφορμή τον κόσμο έναν νέο κόσμο υπερβαίνοντας το προφανές των πραγμάτων και εγώ για το λόγο αυτό ονομάζω τους εικαστικούς μου αισθητές, με την έννοια ότι ανήκουν σε όλους αυτούς που αναζωογονούν την αίσθηση, την γέφυρα ανάμεσα στα σπασμένα κομμάτια του ανθρώπου.»

 

Οι πύλες της έκθεσης θα ανοίξουν την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 και τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου οπότε και θα γίνει η απονομή των αριστείων στους συμμετέχοντες.

 

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη 18  και Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου από  17.30 έως 21.00,

Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, από τις 10.00 έως  21.00.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button